Om oss

Vårt mål med den här sidan är att förmedla kunskap vidare. Vi ska skriva om saker och områden som vi kan mycket om och som vi exempelvis jobbar med i vardagen. Dels så ska vi även skriva om saker som vi skulle vilja veta mer om och som vi själva är nyfikna på – vilket är en hel del.

Utöver detta så kommer även personliga reflektioner och personliga exempel plitas ned och skapa en mer dynamisk, intressant sida. Kort sagt: det ska finnas något för alla.

Vill du veta mer om träning och hälsa? Har du alltid undrat hur hemstädning egentligen fungerar? Vad händer om din hund blir sjuk och hur ska man då tänka gällande veterinär? Finns det några knep som gör ett målerijobb enklare och kan man effektivisera ett renoveringsprojekt genom att planera bättre? Har du någonsin tänkt dig ett annat yrke och vill prova någonting nytt? Kan man reducera stress i vardagen och få ett lite enklare liv? Vi ska gå igenom frågor liknande dessa och försöka hitta svaren på dessa – och många, många fler.

Vi som skriver här på sidan kommer från olika bakgrunder och arbetar med olika saker. Vissa har familj, andra lever som singlar medan några är frånskilda. Detta ger oss en fördel i att vi intar olika infallsvinklar i olika frågor. Våra personliga erfarenheter kommer att synas, även när ämnena är mer krävande och faktabaserade. Oavsett text så kommer du alltid att lära dig något nytt och få tips, tankar och idéer att implementera i din egen vardag. Välkommen!