Njut mer på Lidingö med markiser

Visst är det ljuvligt när solen skiner vackert över Lidingö? Samtidigt finns det stunder när man vill ha skugga och skydd mot solens strålar. Markiser gör att det går att njuta mer.

Oavsett om du har en härlig balkong, uteplats eller bara stora fönster är markiser ett smidigt sätt att skydda mot solens strålar. När du ska välja dina markiser på Lidingö är det bra att satsa på riktig kvalitet. Utseendet är viktigt, väldesignade markiser i snyggt material som inte skär sig mot fasaden eller får grannarna att skrika i panik är att föredra. Kvalitet är mer än bara snygga markisdukar som tål lite extra. De rörliga delarna är de som är mest utsatta och som lätt slits.

Markiser gör det möjligt att vara ute mer

Markiser skyddar inte bara mot sol när du vill sitta ute. Visst är det underbart att kunna sitta ute även när det är för varmt i solen, men markiser skyddar även mot lättare regn. Bra markiser gör att du kan njuta mer av din lediga tid utomhus på Lidingö. Det är också bra att inte vara för mycket i solen.

Däremot är det viktigt att tänka på att inte ha markiserna nere om det blåser mycket eller det är riktigt kraftfulla skyfall. Vind kan skada de rörliga delarna om det blåser mycket. Kraftiga skyfall är inte heller bra för markisduken. När du får dina markiser installerade är det bra att läsa instruktionerna och be om anvisningar för underhåll.